“Mājas” čebureki: Plāni, kraukšķīgi un ar ļoti sulīgu pildījumu

Uzkoda, kas pagatavojama vienkārši un ātri, bet rezultāts neticami gards. Mājas čebureki iznāk plāni un kraukšķīgi, bet pildījums ir pa īstam sulīgs!

Sastāvdaļas mīklai:

4 ēdamkarotes miltu (glāzes tilpums – 250 ml)

1,3 glāzes ūdens (320 ml)

2 ēdamkarotes degvīna (tieši degvīns padara mīklu burbuļojošu,)

1 ola

2 ēdamkarotes augu eļļas

0,5 tējkarote sāls

Sastāvdaļas pildījumam:

700 g maltas gaļas (jauktas)

350 g sīpolu

1/3 glāze kefīra

Sāls pēc garšas

Pipari pēc garšas

Garšaugi un ķiploki, ja vēlaties.

Pagatavošanas gaitu skatiet nākamajā lapā!

Leave a Comment